Murals – Stein-Elsloo (3)
Murals – Stein-Elsloo (3)

Murals – Stein-Elsloo (3)

bVision & Photography

Jarenlang ben ik voor mijn werk destijds over de napoleonsbaan van Stein richting Elsloo gereden, de weg parallel aan de autoweg, waar een drietal viaducten liggen. Al jarenlang beklad en verwaarloosd, maar nu is is kunstenaar Roy Wagemans bezig met het maken van murals op alle zijwanden van de viaducten. Inmiddels is kunstenaar Roy Wagemans van studio Krisskrass druk bezig met het tweede viaduct te beschilderen. De drie maanden die ik inschatte zijn inmiddels reeds voorbij, dat was ook wel een erg voorzichtige schatting. Werken onder zo’n viaduct is ook geen pretje heb ik zelf al eens mogen ervaren. Het tweede viaduct is meteen ook het grootste viaduct zoals je op de derde foto kunt zien. Gewoon doorgaan Roy.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.