Voor Sinterklaas spelen
Voor Sinterklaas spelen

Voor Sinterklaas spelen

bVision & Photography

Ja zeg, dat je de kadootjes aan de deur hangt is natuurlijk wel leuk, alhoewel ik dan de neiging krijg om te kijken voor wie ze zijn. Maar dat je de sleutels van de voordeur ernaast hangt is natuurlijk niet zo slim. Natuurlijk wel handig voor de pieten, hoeven ze niet via de CV pijp naar onderen te klimmen. Over de start van het carnaval zullen we maar niets meer zeggen. Die is hier overal uitgesteld en ik hoorde ook al over intochten van de sint die niet door gaan. Het is me wat…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.