Een zoete kerst?
Een zoete kerst?

Een zoete kerst?

Eergisteren waren we even bij tuincentrum Daniëls in Herkenbosch (Roermond). Op zoek naar iets wat we niet gevonden hebben. Niet erg natuurlijk, want zo konden we ook even op de kerstmarkt rondlopen, die hadden we nog niet gezien en omdat het voor ons toch een vrije dag was hebben we daar even rondgekeken. Maar als dit de nieuwe trend voor de kerst wordt weet ik het wel. Het lijkt meer op een Suikerfeest dan op het dromen van een witte kerst. Nu ben ik toch in dat opzicht geen gelovige, dus van mij mogen al de feestdagen op een grote hoop geveegd worden. Maar ach, aan de andere kant gun ik die winkeliers dit jaar ook wel een extraatje. Ik hoop alleen dat straks weer niet alles op slot gaat, want dan moet ik nog even tussen alle nog te ontspullen goederen gaan kijken om straks de gecremeerde kalkoen, (never nooit niet, maar goed) netjes op te baren op een daarvoor geschikte schaal. Geschokt? nee toch, dit is bVision, de naakte waarheid, met een flinke korrel zout.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

23 Comments

 1. logbankje

  De feestdagen zijn niet meer zoals voorheen, commercie is al jaren het doel geworden.
  De vraag is of we na de nieuwe corona maatregelen straks nog wel terecht kunnen in de tuincentra. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Rietepietz

  Gelukkig kwam ik vorige week nog in een tuincentrum waar het iets meer op de oude kerstsfeer leek,
  In ieder geval óók groen en rood in beeld al zijn er helaas overal toch mét zwarte Piet veel kerstsymbolen verdwenen.

 3. ha Sjoerd,

  haha… grappig blog.
  Inderdad: echt Sjoerd.

  Huis versieren vind ik altijd wel leuk: vooral met licht!
  Dus… ik ga aan de slag.
  Maar alleen maar met spul, dat ik nog heb.

  groetjes!

 4. Dit jaar sla ik het toch zo wie zo over en trouwens al dat geglinster hoeft van mij ook niet zo. Er stond hier met mijn schoonzus en zwager ook een bezoek aan een tuincentrum op de doe lijst waar men altijd zo mooi alles versiert tijdens kerst maar ik heb er nu ook wel een hard hoofd in of dit door zal gaan. Want de aantallen lopen weer op helaas.

 5. Goede morgen Sjoerd, om kerst zo te vieren dat je met een zonnebril binnen moet gaan vanwege de verblindende ‘bling’ overal, dat hoeft van mij niet. Ik heb altijd wel een echte kerstboom gehad, maar voor mij alleen doe ik dat niet. Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: