Multitasking
Multitasking

Multitasking

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout.

Gisteren was het een oppasdagje, Jeslynn was op bezoek. En dan kun je natuurlijk overal naar toe met zo’n kind. Maar met de gedachte in het achterhoofd van wat kunnen we zelf nog doen, zijn we lekker thuis gebleven. Knutselen met Jeslynn had hierboven ook kunnen staan. Eerst heb ik samen met Jeslynn geknutseld, en later ging ze met het geleerde alleen aan de slag kleuren, knippen en plakken, en nog even snel een filmpje kijken op de tablet. Multitasking zit er voor mij niet in, dat laat ik over aan de dames.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

22 Comments

 1. hanscke

  Lekker bezig. En dan denk je dat ze iets maar half doen, maar heel vaak blijkt dat èn het knutselwerkje wel afkomt en dat ze je ook nog heel veel kunnen vertellen over dat wat ze op het filmpje gezien hebben.

 2. ha Sjoerd,

  multitasken…
  Dat zit er al vroeg in bij je leuke kleindochter.
  Maar ja… bij opa is het natuurlijk zo tof!
  Daar mag ook alles…

  Moet veel aan mijn kleinkinderen denken, van toen ik nog mocht oppassen…

  Groetjes!
  Marlou

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.