Ja hoor…
Ja hoor…

Ja hoor…

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Ja hoor, ze zijn er nog. Dit jaar was het maar hommeles met de paddenstoelen. Zelfs in het bomenbos was niet veel te vinden. Ik begon al aan complot theorieën te denken, wilde zelfs al een paar van vorig jaar uit de kast halen, maar op het laatste moment heb ik een paar gevonden. In een tuincentrum nog wel. Alleen de kabouters heb ik niet gezien.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 Comments

 1. Tot voor kort zag ik hier maar sporadisch wat paddestoelen. De laatste weken schieten ze echter overal de grond uit. Net als de rest van de natuur lijkt alles op z’n minst een maand later dan in de afgelopen jaren. Wat me ook opvalt is dat ze elk jaar op andere plekken groeien en van een ander soort zijn. Hier komen de rood met witte stippen vrijwel niet voor. Laatst wel een heel setje bruin met witte stipjes. Ook fraai.

 2. Ha Sjoerd,

  geinig zijn ze.
  We maakten vroeger een herfsttafel.
  Maar daar stonden dan echte paddestoeltjes op en de hele mikmak, die je buiten in net bos kon vinden.
  Rook dan altijd een beetje naar herfst…

  Groetjes!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.