Volkswagen New Beetle
Volkswagen New Beetle

Volkswagen New Beetle

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Van Lutje, ons Zonnebloempje ontving ik de foto’s van deze Volkswagen New Beetle en geloof me, er zijn mensen die dit heel sjiek vinden. De auto op de foto is gepatineerd. Deze term komt uit de Rat Look wereld, waarbij alles er maar oud, verroest en als nodig met de nodige versierselen was uitgevoerd, prima was. Glans was er voor de oudjes en de glamour meiden. De roest hier is er dus bewust op aangebracht en is dus niet echt, van patina voorzien dus. De Volkswagen New Beetle is gebaseerd op het onderstel van de Volkswagen Golf IV en is ook technisch niet te vergelijken met de Kever. Hij komt qua populariteit dan ook niet in de buurt van de Kever of de Golf. Het is een beetje een cultauto geworden.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Rietepietz

    Was dit volkswagen model niet de KA ? Waarschijnlijk moeten deze looks zien al in het kader van de peperdure spijkerbroeken met gaten, een door mij ook nooit begrepen gril.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.