Gevonden
Gevonden

Gevonden

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Ik weet niet meer welke reagluurder hierop reageerde met “die kabouters zullen wel ergens anders in de winkel staan” bij mijn plaatje van de paddenstoelen, maar hij of zij heeft gelijk gehad. En ik heb ze gevonden, ze stonden verzameld bij de camelia’s klaar om te vertrekken naar elders… Ze voelen zich niet veilig meer in Limburg. Corona slaat hier wel erg hard toe. Als je nu naar de supermarkt gaat kun je er donder op zeggen dat er zeker een paar latent met het coronavirus rondlopen. Een op de 71 mensen in Limburg is besmet, nog meer dus in de wat grotere steden hier, zoals Heerlen en Maastricht. Nog even en je kun je alleen nog veilig rondlopen met een P.A. toestel*. Ik had gisteren een bespreking, maar heb deze toch maar even afgezegd. Het wordt wat mij betreft snel een boosterprik…
* P.A. toestel = Perslucht-Ademhalingstoestel(o.a. door brandweer gebruikt om onveilige ruimten te betreden)

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

 1. Frank-103

  Hoe moet zo’n kabouter nu een mondkapje op? Zijn baard zit afschuwelijk in de weg. Heel hachelijk!
  Ik heb 2 directe familieleden die in het ziekenhuis werken, ook in Noord Holland nemen de ziekenhuizen geen nieuwe patiënten meer op, je zal maar vallen met je fiets en dan voor je gebroken sleutelbeen moeten wachten tot mei 2022 voor er weer ruimte is.

 2. logbankje

  De kabouters zien er al wat vreemd uit, maar of vluchten zin heeft, denk het niet.
  Limburg krijgt het inderdaad voor de kiezen, maar ook hier de operatiekamers gesloten.
  Rotterdam in brand, vluchten kan niet meer. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Rietepietz

  Je weet niets van mij maar die kabouters zien er ook flink pips uit, ik zou ze uit de weg gaan. Laat het je troosten dat dan ook 1 op de 21 mensen z;elf antistoffen ontwikkeld. Dat moet toch met alle eerdere besmette mensen ondertussen een beetje gaan helpen.

 4. Goede middag Sjoerd, een leuk stel kabouters, ik heb een terracotta-bouter in de tuin staan, maar die schuilt momenteel weg in de klimop. Misschien ga ik hem daar vanmiddag nog van bevrijden, en dan kan ik hem ook even op de foto zetten natuurlijk. Het is mooi weer om nog even in de tuin bezig te zijn. En ik ben zelf vanochtend voor de derde keer geprikt, dus die heb ik ook binnen 🙂
  Fijn weekend gewenst.

 5. Ook wij hebben de activiteiten, die we nog steeds niet op grote schaal deden, weer teruggedraaid. Ons gedrag kan veel betekenen voor het terugdringen van dat virus, jammer dat niet iedereen daarvan overtuigd is. Mondkapje, afstand, dat soort zaken. Onlangs nog een stel volwassen (2 echtparen) uitgebreid zien knuffelen op straat.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.