Beekdaelen – Heisterbrug
Beekdaelen – Heisterbrug

Beekdaelen – Heisterbrug

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Heisterbrug een buurtschap in de vroegere gemeente Schinnen, was vroeger het speelterrein van de Bokkenrijders. Ondanks dat daar ook Kasteel Terborg ligt, was de omgeving van Schinnen, net als Hoensbroek met Kasteel Hoensbroek, een nest vol met Bokkenrijders. In Heisterburg vonden we de Familie Latin, zowel vader als zoon waren marskramer en wisten van wanten, de zoon, Joannis werd gezocht voor berovingen in o.a. Lutterade(Geleen) en Puth(Beekdaelen). Zoon Joannis is door te vluchten steeds de dans ontsprongen. De foto’s zijn gemaakt aan de zandberg in Heisterbrug. Waar deze fiets is achtergebleven bij de boerderij, die verder niets met het verhaal van doen heeft.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 reacties

  1. logbankje

    Met zo’n oude fiets voor het hek heb je geen last van andere fietsen.
    Een mooie foto, een droom huisje.
    Schinnen mooie plaats om te wandelen. Hans

    @ Ben Selvin and the Crooners, zal ik volgende week wel draaien, denk woensdag.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.