Murals Parkstad: De Morenhoek Heerlen.
Murals Parkstad: De Morenhoek Heerlen.

Murals Parkstad: De Morenhoek Heerlen.

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Na de mural en de flooral is er nu ook de roofal, straatkunst in drie dimensies. Een schildering op het plafond van de Oude Veemarktstraat. Dit overdekte straatje leidt naar een van de vroeger bekendste nachtclubs in Zuid-Limburg, de Morenhoek. 3ttman is vorige week maandag begonnen en de onderdoorgang wordt inmiddels al een kleurig geheel. Nu nog iets aan de verlichting doen zodat het ook mooi wordt uitgelicht. De kunstenaar heeft een geluk, voor buitenwerk staat hij mooi droog. Overigens is dit een project van de Stichting Street Art Heerlen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 reacties

  1. Pingback: Murals Parkstad – Heerlen Cement Piece – bVision.nl

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.