Murals Parkstad – Heerlen Cement Piece
Murals Parkstad – Heerlen Cement Piece

Murals Parkstad – Heerlen Cement Piece

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Dit stukje StreetArt van 3TTMAN in de Plaarstraat hadden jullie nog tegoed van mij. Het wordt wel een cement piece genoemd, gemaakt in nat cement. Ik weet niet of er nog andere plaatsen in Nederland zijn waar zoiets te vinden is, maar voor Heerlen is het de eerste. De tekening heeft als titel Tunnel en is een verwijzing naar de roofal aan de Oude Veemarktstraat bij yes, de Morenhoek. een preview stond al eerder op de site

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.