Murals Parkstad – Heerlen Plaarstraat
Murals Parkstad – Heerlen Plaarstraat

Murals Parkstad – Heerlen Plaarstraat

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Naast de Roofal aan de Oude Veemarktstraat, was 3TTMAN ook begonnen aan een stukje “Cement Piece” in de Plaarstraat, die ook uitkomt bij de voormalige nachtclub de Morenhoek. De kunstenaars zijn hier bezig met het laatste gedeelte, maar waarvan ik begrepen heb dat het inmiddels klaar is. Dat wordt nog een extra ritje naar de Morenhoek. Hoe ik dit stukje werk moet noemen in het kader van Streert-Art weet ik nog niet. Het kan wel eens uniek in Nederland zijn. De titel van het werk is de tunnel en het sluit aan bij de roofal.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.