Zo kon het nog net
Zo kon het nog net

Zo kon het nog net

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Eind vorige week was ik uit genodigd in een groot gemeenschapshuis om foto’s te maken van een bijeenkomst en eventueel nog wat ondersteuning aan de deelnemers te verlenen. Het geheel was opgezet door De positieve stad Heerlen. Het onderwerp en de sprekers waren in dit opzicht niet belangrijk, alhoewel vrijwel iedereen goedkeuring gaf voor het maken van foto’s. Wel belangrijk voor mij was het gevoel van veiligheid tijdens mijn werkzaamheden daar. En zoals u op de foto ziet was dat keurig voor elkaar. In de zaal droeg iedereen een mondkapje en er was voldoende ontsmetting ter beschikking. De indeling was dusdanig dat iedereen voldoende zitruimte had. Zelfs aan tafel zoals u op de foto kan zien. Als het overal zo geregeld is komt het allemaal best wel goed. Overigens als creatieve maker was dit mijn eerste opdracht met vergoeding.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

 1. Frank103

  Vond je het leuk om te doen en de foto’s geslaagd? Ik heb 2 keer een bruiloftsfeest op de foto gezet, dat vond ik best spannend voor het geval mn camera defect raakt of de foto’s mislukken.

 2. logbankje

  Wel een leuke afleiding, fotograferen en een helpende hand.
  Zo te zien worden de corona regels goed in acht genomen. Hans

  @ Drop Anijs neemt in januari in ons land afscheid.

 3. Hallo Sjoerd, je gaat dus een geheel nieuwe carrière tegemoet als fotograaf ditmaal. Het fijne is dat je nu alles zelf kunt beslissen, wat je wilt doen en laten. Fijne dinsdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.