Knutselweekend
Knutselweekend

Knutselweekend

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Hoe heerlijk is dat als je samen met je logerende kleinkind lekker de dag kunt doorbrengen met knutselen. Van zaterdag op zondag heeft ze bij ons geslapen en de hele zondag zijn we ieder afzonderlijk aan het knutselen geweest. Ik met Aquarelverf zij met de stiften, lijm en schaar. Hieronder haar eerste kunstwerkje, alleen neemt ze ze allemaal meteen mee naar huis om te laten zien. Zelfs de Sint was haar niet vergeten, die had een kleine verrassing in haar schoen gelegd.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.