Spaghetti workshop
Spaghetti workshop

Spaghetti workshop

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Als het niet meer samen buiten kan, dan doen we het maar weer binnen. En met dat binnen bedoel ik lekker thuis achter de PC met teams samen een workshop doen. Met een paar viltstiften kom je al een heel eind en het doel is niet het maken van wat moois, maar het leren ontwikkelen van wat moois. En de docente was Martha, een 8 jarig meisje dat al een tijdje deelneemt aan onze Bekend met Talent groep. Doel van deze avond was eigenlijk wat spaghettislierten op een A4 gooien in 6 verschillende kleuren en zes verschillende lijnen. Met zwart werden daarna de lijnen geaccentueerd. Daarna werd het steeds verder uitgebreid. Leuk om te doen en je wil niet weten hoeveel echt leuke dingen eruit zijn gekomen. Wellicht kom ik daar nog een keer op terug. En zoiets doen we dus iedere donderdagavond. Let even niet op de kwaliteit van de foto’s, die zijn bij lamplicht even snel met de smartphone gemaakt.

alle afbeeldingen zijn aanklikbaar voor een groter formaat

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

 1. logbankje

  Een talent is Martha, het is wel spaghetti, maar wel spaghetti als kunstuiting. Hans

  Ot. Verstandig dat je de cookies hebt uitgeschakeld.
  Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Rietepietz

  Dat mogen we dan waarschijnlijk wel “naïeve kunst” noemen, gezien de leeftijd van de docente. 😉
  Ik ben bang datik het geduld niet voor zou hebben.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: