Creatieve Maker
Creatieve Maker

Creatieve Maker

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Goh, ik heb me niet gerealiseerd dat ik al een hele tijd niets gezegd hebt over mijn beroep als Creatieve Maker. Niet dat ik niets produceer, maar ik heb het er het afgelopen jaar veel te druk mee gehad. Daarnaast is het uiteraard ook een ontdekkingstocht in wat ik nou wel en niet wil. Een beetje experimenteren, dat is leuk dus. En het hoeft niet altijd mooi te zijn, als het maar dat oplevert wat ik dacht dat het zou moeten worden. Naast creatief bezig zijn voor anderen, vooral ook mezelf niet vergeten. Haha, mijn buro is volgens mijn vrouw een verfpalet geworden, daar is ze iets minder gelukkig mee. Zaterdag komt Jeslynn logeren, dan kunnen we weer samen aan de slag.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

22 Comments

  1. logbankje

    Een Creatieve Maker vind ik je wel, wat je laat zien spreekt me wel aan, vooral recht onder.
    Gezellig met Jeslynn creatief met kleur is vast heel gezellig. Hans

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.