Nostalgie
Nostalgie

Nostalgie

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Toevallig kwam ik op facebook een plaatje tegen van mijn oude werkplek, toen ik nog op de Elektriciteitscentrale Maurits in Geleen werkzaam was. Ik heb daar een hele tijd doorgebracht als Chef Laboratorium Centrales. En dat waren er destijds een viertal, twee Warmtekracht Centrales (WKC’s) en twee Elektriciteitscentrales(EC’s). Ik had een kantoor en twee laboratoria ter beschikking aan de achterzijde van de EC Maurits. Daar waar het aquaduct over de weg gaat aan de linkerzijde. Reorganisaties hebben er uiteindelijk toe geleid dat ik terecht gekomen ben als Proces-Expert in de ICT.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Rietepietz

    En dan mag je al blij zijn als je bij een reorganisatie niet op straat komt te staan. Gelukkig had je ook nog andere vaardigheden die men kon benutten.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.