Treinen
Treinen

Treinen

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats,
wij hebben ongelofelijke haast.

Nee haast hadden we niet echt gisteren, mijn vrouw moest in het verre Heerlen examen in het een of ander doen voor haar werk. Van bij ons uit 10 minuten rijden naar het CBS gebouw waar dit zou plaatsvinden. En als je chauffeur bent blijf je uiteraard wachten. Ik ben wel twee keer om het hele CBS gebouw heengelopen. Aan de achterkant ervan ligt het rangeerterrein van Station Heerlen. Het was een beetje mistig, maar voldoende licht voor de onderstaande foto. Een zootje treinen van Arriva, van Jo Coenen tot aan Andre Rieu. Ze stonden daar allemaal uit de mist te vreten…
Overigens is mijn vrouw geslaagd voor haar examen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

23 Comments

  1. Rietepietz

    Felicitaties voor je vrouw.
    Kort geleden had ik ook met Arriva, te maken en zag inderdaad dat hun treinen allemaal namen van Ned. Artiesten hebben. Als ik het goed heb zat ik in de Ilse de Lange trein.

  2. hanscke

    Wat een mooie uitdrukking, stonden uit de mist te vreten. deze vergeet ik vast niet meer. Elke keer als het mistig is schiet mij dit vast weer in de gedachten.

  3. Gefeliciteerd voor je vrouw Sjoerd. En vroeger, toen ik nog wel eens met de trein ergens heen ging, waren blauwe treinen Belgische treinen. De trein die ik moest nemen was groen en heel wat later werd het een gele trein.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.