Pech of toch niet
Pech of toch niet

Pech of toch niet

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Een weekje geleden wilde ik de auto starten en wat ik ook probeerde, no way. De lampen branden, stroom was aanwezig maar verder ook niets. Pechhulp komt, koppelt accu los, zet starthulp erop en lopen… Oorzaak niet gevonden, accu was vol…. Totdat ik afgelopen zaterdag weg wilde rijden met de Clio De auto startte nog wel, zij het moeizaam. Net op het moment dat ik de weg opdraaide een melding… Sleutelkaart leeg. Met een lopende auto is dat geen probleem, alleen als je stopt heb je een probleem. Nou ja, even langs de garage, want er zit natuurlijk geen standaard batterij in. Gelukkig was er iemand die me aan een batterij kon helpen en deze ook even verwisselde. Het komt niet vaak voor, maar af en toe ziet de auto te laat dat de batterij (bijna) leeg is. Maar goed. wij weer blijde rijders, en op naar Appie, want we moeten natuurlijk wel eten. In het weekend verder overigens niet veel gedaan.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 Comments

 1. frank-103

  Mijn auto heeft tot op heden tijdig aangegeven dat de batterij bijna leeg is, maar er zit ook een sleutel bij zodat ik altijd toch kan starten. Dat ga ik liever niet uitproberen.

 2. logbankje

  De auto is steeds slimmer, maar heeft blijkbaar ook wel eens een slechte start van de dag.
  Normale batterijen, nee want anders hoef je niet naar de dealer. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  Probeer de muziek zo gevarieerd mogelijk te houden in de GGOS.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 3. Rietepietz

  En de ellende is dat er tegenwoordig óók al geen “slinger” meer wordt meegeleverd om de auto aan te slingeren als de moderne techniek het af laat weten. 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.