Rolls Royce – Cullinan black badge
Rolls Royce – Cullinan black badge

Rolls Royce – Cullinan black badge

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Groot, zwart, eigenlijk wel elegant, niet protserig. Meer gedistingeerd. En dat logo sprak boekdelen. Dat waren de woorden waarmee Els van het blog KnutzEls deze auto omschreef en natuurlijk het logo, RR, dat spreekt boekdelen. De eerste SUV van Rolls Royce. Geen auto voor Jan met de pet, of Jan Modaal zo je wilt, maar dat kan ook niet met een prijskaartje van zo rond de zes ton in euro’s. Daar hoort uiteraard ook een verbruik bij. Lekker rustig op de autoweg met 100 km per uur kun je niet van Maastricht naar Amsterdam rijden, bij Utrecht is dan de 100 litertank leeg. Stijl heeft deze auto wel, maar dat mag ook wel. Om de eigenaar niet al te zeer in verlegenheid te brengen is het kenteken verwijderd. Maar u begrijpt ook wel dat deze niet mijn virtuele garage ingaat, hij is nog te nieuw…

 • Merk: Rolls Royce
 • Type: Cullinan Black Badge
 • Kleur: Zwart
 • Bouwjaar: 2021
 • Aantal cilinders: 12
 • Motorinhoud: 6749 cc
 • Brandstof: Benzine
 • Prijs: 600.000 Euro
bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

 1. Frank103

  Iemand die zo’n auto kan betalen gaat toch met z’n privé jet naar Amsterdam?

  Meneer Harlaar heeft een Bentley cabriolet, die rijdt ongeveer 1 op 7, dan zou je Maastricht-Amsterdam inclusief McDrive in Best net moeten kunnen halen.

 2. Heb hier een tijdje teurg de Bentley-versie gezien. Ook zo’n V12 bakbeest, die nog 50km sneller gaat. Die is (net als de Audi Q7) van VW, deze hier boven van BMW. Heeft zelf een X7 die ook zo zwaar en groot is. Voor nog een maatje groter bestaat de Cadillac Escalade en daarboven kom je bij de Hummertjes. Ik vind ze allemaal erg op elkaar lijken. Hier gaan we zeker de CO2-, ruimte- en grondstoffenproblemen mee oplossen :-/

 3. Wat een slee zeg, maar ik hoef hem niet, mijn kaatje is genoeg om me overal heen te brengen en ik denk dat ze minder dorst heeft dan die op de foto. Trouwens hebben deze auto’s niet meestal zo’n engeltje voor op de neus staan? Of is dat verdwenen?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.