Plakplaatje – Waterballet
Plakplaatje – Waterballet

Plakplaatje – Waterballet

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Na al dat waterige weer was mijn Cliootje ook aan een grote wasbeurt toe. Het is dan wel een bruine Clio, maar een iets andere kleur bruin dan de pratsch waar de koeien in stonden. Dus even een uitgebreide wasbeurt. en als je dan toch in de auto zit, waarom zou je dan geen foto ervan maken.
Dat doet me denken aan een voormalige chef van mij, schitterend weer ARCO aan, en op het werk even snel door de hoge druk wasstraat. Dat was wassen onder een dusdanige hoge druk dat borstels niet nodig waren, eigenlijk alleen bedoeld voor calamiteiten met chemicaliën. Maar dat moet je dan niet met een Renault viertje doen. Hij had het niet in de gaten, maar er stond een raampje achter open. Ik stond er met de Opel Kadett, ook van het werk, achter om ook even alle troep van de auto af te spoelen. Ik had dus een plaats op de eerste rij. En zag de arme man spartelen in het water. Hij moest later de deuren open zetten om alle water eruit te laten. Als een verzopen kat stond hij achter de auto. Met tranen in de ogen, en buikpijn van het lachen ben ik omgedraaid. Ik ben maar een tijdje later eronderdoor gereden. Jammer dat de smartphones er toen nog niet waren.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.