Wandeling
Wandeling

Wandeling

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Zo maar even naar buiten op nieuwjaarsdag. Op zoek naar motivatie voor het nieuwe jaar. 363 dagen per jaar bloggen. Af en toe vraag ik me wel eens af of het de investering in tijd wel waard is. Gelukkig maar af en toe. Want dan kom je buiten en dan zie je de bijgaande foto’s. Och denk ik dan, het is wel eens erger geweest.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

  1. Vergeet ik helemaal te zeggen dat er volop vuurwerk was hier in de stad, maar weinig vuurwerkresten heb gezien. Een vervelend puntje was het afbranden van een buurthuis, werd gelukkig niet meer helemaal gebruikt maart blijft zonde .

  2. Frank103

    Bloggen is eigenlijk wel zonde van je tijd, vrees ik. Wie leest jouw stukjes over 10 jaar over niet opgeruimde restanten van vuurwerk? Dan hebben de transformatorhuisjes meer eeuwigheidswaarde.

  3. Rietepietz

    Het is in ieder geval vrijwel allemaal bij elkaar geveegd, en dan maar hopen dat het opgehaald is want met de rukwinden van vandaag zal dat niet veel helpen.

  4. Onze straat is ook deze keer weer keurig schoon gebleven. Eén buurman had een paar dozen met mooie vuurpijlen, de restjes daarvan zijn meteen netjes opgeveegd. En verder was het hier rondom gelukkig een stuk rustiger dan elders in Fryslân en de rest van ons land.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.