Fietsenrek
Fietsenrek

Fietsenrek

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Hoe groot ze ook al begint te worden, bij Appie wil ze nog rondgereden worden, onze kleindochter Jeslynn. Als we met z’n tweeën zijn gaat dat ook nog wel, dan pakken we een extra wagentje, maar als ik alleen met haar ben heeft ze pech, dan mag ze lopen. Het leek gistermorgen overigens uitgestorven bij Appie. Gisteren was het weer een oppasdagje voor ons, net zoals afgelopen maandag. Volgende week mag ze weer naar school en naar de BSO.
Niet dat ik het snap, want als je kijkt naar de stijging van het aantal Corona gevallen kun je beter eens kijken of je niet alles even zo had moeten laten. Ik kan me voorstellen dat sommige mensen alle maatregelen hartstikke beu zijn. Wij proberen ons er zo goed en ze kwaad als het kan aan te houden. Echter door alle maatregelen wordt in het algemeen toch vaker een beroep op opa’s en oma’s gedaan, en dat was toch echt niet de bedoeling van de maatregelen. Maar als je moet werken, en dat doen de meeste ouders, en je nergens anders opvang kan regelen, dan blijft er weinig anders over…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

22 Comments

 1. Ik vind de regels ook lastig zeker omdat er nu veel getest moet worden maar dat volgend week de verantwoording van de leerlingen zelf wordt. Neemt niet weg dat je vast enorm geniet van die niet meer zo kleine meid.

 2. Frank103

  Jullie boffen, dankzij corona mogen jullie extra oppassen! Er zijn natuurlijk genoeg ouders zonder opa en oma die willen/kunnen oppassen. Daar vraagt deze tijd extra improvisatie. Ik kan me goed voorstellen dat ze dat beu zijn.

 3. logbankje

  Nou gelijk heeft kleindochter Jeslynn, nu kun je nog in de boodschappenkar.
  Inderdaad, het is wissel tijd geworden, hoort ook bij Beautiful people.
  We doen ons best en daar is de maatschappij al goed mee geholpen. Hans

 4. Rietepietz

  Wat zijn ze trots hé als ze gaan wisselen.
  Er is weinig logica te vinden in alle regeltjes. Met die duizenden besmettingen is het ook niet raar dat veel mensen geen booster halen, dat is n.l niet niet nodig wanneer je nét corona had, dan heb je zelfs betere antistoffen en moet drie maanden wachten.

 5. Wij wonen wat te ver weg om als opvang te kunnen dienen.
  Ik denk dat het wel goed is dat de scholen weer opengaan. Jeslynn heeft een prima plekje bij jullie, maar dat geldt niet voor alle kinderen. Voor veel kinderen is het schoolleven vooral vanwege de social aspecten erg belangrijk.

 6. Wat een mooi meisje in die boodschappenkar, die kun je zeker niet in het schap laten staan, maar ze is zeker onbetaalbaar 😉 En wat het fietsenrek betreft, ik zei altijd nu kun je een tijdje stereo fluiten .
  Een fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.