Het was effe kait hè
Het was effe kait hè

Het was effe kait hè

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

afgelopen dinsdag was ik even een stukje wandelen, het was nog vroeg en had stevig gevroren. Het leuke van kou is dat je daar aan went. Nu ben ik zelden echt gekleed op kou, dus oren en handen zijn nooit bedekt, heerlijk is dat. Na een minuut of 10 worden die vanzelf weer warm en heb ik er geen last meer van. Ik hoop dat de blommekes hieronder dat ook zo ondervinden. Wel heb ik momenteel last van een januari dipje, of een corona dip. Ik schreef gisteren al ergens dat ik hoop dat dit straatbeeld niet het nieuwe normaal wordt, dan is de jus er toch vanaf. Gelukkig kan ik vanavond weer creatief aan de slag met mijn collega’s van Bekend met Talent

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 Comments

  1. Frank103

    Op onverklaarbare wijze wordt mijn haardos steeds iets dunner, waardoor ik steeds meer een koude kop krijg als het buiten koud is. Heel vervelend! Ik heb steeds vaker een muts op, en eerlijk gezegd doe ik dan ook handschoenen aan. Op de fiets vind ik een muts ook plezierig, de rijwind koelt ook erg af.

  2. Volhouden, Sjoerd. Er komen weer wat versoepelingen, maar ik verwacht er nog niet al teveel van.
    Mooi foto van de bevroren bloemetjes. Wat winter zou ook goed zijn tegen corona-dipjes. Maar ja, ook dat hebben we (gelukkig) niet in de hand.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.