BMT – Onderzetters in acrylverf
BMT – Onderzetters in acrylverf

BMT – Onderzetters in acrylverf

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

De eerste bijeenkomst met de creatieve makers van bekend met talent is alweer achter de rug. Een gezellige avond, zij het dan dat alles online moet. Behalve dan de specifieke materialen die we nodig hadden om mee te kunnen doen. In dit geval waren het afgekeurde onderzetters van dibond*, belangeloos ter beschikking gesteld door Heerlen Illustrated. Die ook het idee had voor de uitvoering. De onderzetters waren van tevoren in een aantal kleuren gespoten en aan ons de taak om er wat van te maken. De opdrachten van wat er gemaakt kan worden komen dan uit de groep. Een van de opdrachten was het maken van een afbeelding volgens de stijl van een bepaalde schilder of schilderstroming. Zo’n onderzetter is net geen 10 bij 10 cm en gewerkt moet worden met acryl stiften. Daarnaast was je ook nog een beetje afhankelijk van de onderzetter. Een uitdaging… De stroming die ik hier uitbeeld is whimsical art. Een beetje wispelturig uitbeelden van de werkelijkheid.
* Dibond® is een uit drie lagen opgebouwde sandwichplaat. Het materiaal bestaat uit twee aluminium buitenlagen met daartussenin een polyethyleen kernlaag.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 reacties

  1. logbankje

    Deze whimsical art, zie je ook wel in stripverhalen terug.
    Een leuk spookslot is het geworden. Hans

    Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.