Murals Parkstad: Brunssum – Beikirch

Murals Parkstad: Brunssum – Beikirch

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Vandaag een mural waar Inge van Schrijfsels van mij me op attent maakte. Ik had deze wel al in mijn verzameling zitten, maar heb deze nooit gepubliceerd. Hij is te vinden aan de Henri Dunantstraat en is een ontwerp van Hendrik Beikirch uit 2016. Hendrik Beikirch trotseerde koude en regen, zelfs hagel en sneeuw om zijn Vladislav, een Russische mijnwerker op de 36 meter hoge en 13 meter brede gevel van de flat Distelenveld in Brunssum-Noord aan te brengen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: