Kleurenpallet bVision
Kleurenpallet bVision

Kleurenpallet bVision

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

U kijkt nu al een aantal dagen aan tegen dit kleurenpallet. Het is eigenlijk ontstaan naar aanleiding van een oude reclame op TV, namelijk van Nescafé. Alleen kreeg ik het nooit voor elkaar om daar een goede combinatie aan kleuren van te maken. Totdat ik tegen een andere koffiereclame tegenkwam, degene die u ziet op het plaatje hieronder. Na wat experimenteren en wat kleine aanpassingen is hier uit het pallet van bVision.nl ontstaan. En ach, het is niet de eerste keer dat de site wat aanpassingen heeft gehad. Maar dit zal wel even blijven, ik vind het ook wel paaskleuren…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.