Under Construction: Part 2 of 4
Under Construction: Part 2 of 4

Under Construction: Part 2 of 4

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Het volgende deel van mijn LEGO Crocodile trein is ook klaar de helft zit erop. Een beetje later dan gepland, maar dat komt doordat ik een tijdje bezig ben geweest met het vervangen van alle trapleuningen in huis. Alle houten leuningen, 5 stuks, zijn vervangen door (gedeeltelijk gebogen) chroomnikkelstalen leuningen. Dat leek een eenvoudige klus, maar het meest werk zat in het slopen van de leuningen en het weer repareren van de ondergrond voor de nieuwe leuningen. En dan heb ik later geen zin meer in het oplossen en uitzoeken van de 1271 legosteentjes voor de bouw daarvan. Maar goed het tweede deel zit er volgens de beschrijving op en staat boven op de kast te pronken. De trein krijgt nog een voor en een achterwagen en de locomotief moet nog voorzien worden van een bovenstuk met pantografen, de stroomafnemers. Hoe uiteindelijk gaat worden ziet u in de rechter zijbalk.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

De aandrijving van de wielen
De generator plaatsen
Twee kapiteins aan boord…

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

23 Comments

 1. logbankje

  Trapleuningen zijn best wel belangrijk en horen veilig vast te zitten.
  Oudere hardhouten trapleuningen gaan nogal eens plakken, heb je met chroomnikkelstalen leuningen geen last van.
  De LEGO Crocodile trein is toch gereed gekomen. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Ria van Felius

  Houten leuningen zijn toch veel warmer, was dat nu echt nodig? Wij hebben ook een houten leuning en we vinden hem goed genoeg. Die trein gaat hard, maar daar hoort vast nog meer bij, zoals rails en nog meer treinen en stations… 🙂

 3. Goede morgen Sjoerd. ik zou het je niet nadoen al die lego kunststukken die je maakt. En die trapleuningen kreeg ik zelf ook niet voor elkaar vrees ik, dus de houten hier blijven gewoon zitten.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.