Even iets anders:Renault Goelette r2067
Even iets anders:Renault Goelette r2067

Even iets anders:Renault Goelette r2067

bVision & Photography

Niet iedereen is tevreden met een standaard nieuwe of tweedehandsauto die van een oud dametje is geweest. Die zoeken avontuur in een auto. Ook dan kun je uiteraard nieuw kopen, maar dan is de keuze beperkt. Dat dacht ook de man die met deze auto bij Hornbach stond. Ik kon er niets aan doen, maar ik zag meteen die glunderende man in zijn Fiat Panda uit de reclame… De hier getoonde vrachtwagen is een Renault Goulette, een veel gebruikte auto in het Franse leger. Van gewoon personenvervoer tot Ambulancevoertuig. Alles paste in deze auto. Significant detail, deze is gemaakt in mijn geboortejaar…

  • Merk: Renault
  • Kenteken: DL-82-76
  • Type: Goelette r2067
  • Kleur: groen
  • Bouwjaar: 1953
  • Aantal cilinders: 4
  • Motorinhoud: 1997 cc
  • Brandstof: benzine

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Ik heb ooit een broertje de R2065 (uit ’58) op de foto gezet. Was een snackwagen. De bovenstaande heb ik ooit in een rode dinky toy-uitvoering gehad. Volgens mij was die van de post. Vond het toen rond 1967 al een raar model. 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.