Volkswagen Karmann Ghia
Volkswagen Karmann Ghia

Volkswagen Karmann Ghia

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Wat is nou mooier dan te trouwen in een mooie klassieker uit mijn Virtuele Garage. Di Mario van het weblog Di Mario.info heeft deze Volkswagen Karmann Ghia bij mij gestald. Deutsche Gründlichkeit met een Italiaanse designer en gebouwd bij Karmann in Osnabrück.het was niet de bedoeling om te concurreren met de Porsches, dat was moeilijk met de standaard kevermotor en zo’n 30 pk, maar het model maakte veel goed. Dit is overigens een type 14. Er was ook nog een type 34, maar die was even duur als een porsche en werd al snel uit de handel gehaald. Beide modellen waren samen verkrijgbaar. Overigens werd het type 14 ook in Brazilie gebouwd, in de stad São Bernardo do Campo.

  • Merk:Volkswagen
  • Kenteken: DL-07-67
  • Type: Karmann Ghia
  • Kleur: wit
  • Bouwjaar: 1965
  • Aantal cilinders: 4
  • Motorinhoud: 1200/1500 cc
  • Brandstof: Benzine

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.