De auto van Els
De auto van Els

De auto van Els

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Els van haar blog KnutzEls stuurde me het volgende mailtje:

Hallo Sjoerd
Met kerst zagen we in Den Haag (bij de kruising Kon. Emmakade/Laan van Meerdervoort) deze prachtige auto. Geen idee wie zich hierin laat rijden. Maar ik zou er graag een ritje mee maken. Hij staat gewoon langs de straat en wordt gebruikt volgens onze zoon. Hij woont er vlakbij. Is er nog een plekje in jouw virtuele garage?

Als er al geen plaats was zou ik voor deze auto zeker een plaats gaan vrijmaken. Wie zou hier nu niet een ritje in willen maken. Liefst zelfs met chauffeur en een glas champagne op de achterbank. Ik dacht heel even aan een RR, maar nee het is een Bentley Rigid Body Saloon. Dat ik even dacht aan een RR is niet gek, de basis van deze Bentley is een Rolls-Royce Silver Dawn. Deze Bentley is dan ook gemaakt door Rolls-Royce en heeft alleen een ander voorfront gekregen.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

  • Merk: Bentley
  • Fabrikant: Bentley Motors Limited
  • Kenteken: GB-68-LR
  • Type: Rigid Body Saloon
  • Kleur: zwart
  • Bouwjaar: 1953
  • Aantal cilinders: 6
  • Motorinhoud 4,6 L
  • Brandstof: Benzine
bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.