Spreekwoordelijk
Spreekwoordelijk

Spreekwoordelijk

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Het begon eigenlijk heel eenvoudig, ik was onder in de berging en zag een blikje vis staan. Hebbes dacht ik, pakte het op en nam het mee naar boven. Pakte een bord, twee sneetjes brood, en toen miste ik wat, juist…

Boter bij de vis

En daarvoor moest ik weer naar onder, want boven was alles op. Dan ook maar een fotootje er van getrokken.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

22 Comments

 1. Dat zijn heel goede visjes! Ik eet ze al jaren en de katten met mij. Ik eet nooit verse haring de laatste keer bleef de vis een hele nachtdienst zwemmen, tot na mijn ontbijt. En ergens denk ik ook dat ik ook zin heb in die blikjes omdat er iets goeds in de tomatensaus zit. O wel boter geen roomboter.

 2. logbankje

  Voor boter bij de vis moet je soms extra lopen.
  Het maakt de trek alleen maar beter. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Gisteren weer een visje gegeten, bij mijn schoondochter en zoon, daar eet ik altijd op donderdag mee, wanneer ik op mijn kleindochter heb gepast. Altijd gezellig om niet in je eentje te zitten met je warme hap. Ik eet geen vlees, maar dus wel af en toe een visje . Op woensdag eet ik meestal ook mee met het gezin van mijn dochter, dus twee keer in de week hoef ik niet zelf te koken 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.