Belezen spanning in Ingber
Belezen spanning in Ingber

Belezen spanning in Ingber

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Ingber is een buurtschap van Gulpen in de gemeente Gulpen-Wittem. Het is gesitueerd boven en aan een holle weg, de Ingbergracht, die uitkomt in Gulpen. De naam Ingber komt van Ingberg. Er wonen maar een paar mensen, maar ze hebben wel een trafohuisje, een postbus, boeken die ze willen delen en poezen murals. En dat allemaal op een paar vierkante meter. Op zo’n moment moet ik stoppen, en dan komt het enige wat ik daar mis, een plaats om te parkeren. Het is daar allemaal zo gatverpielekes smal en bochtig en de auto die ik bij me had zo groot… Ik had hem wel even bij de postbus kunnen parkeren, maar dan had ik deze foto’s niet kunnen maken.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

  1. logbankje

    Handig een minibieb bij een trafohuisje, als er storing is kun je een boek ophalen. Hans

    @ de UPS noodstroomvoeding heb ik gekocht omdat hier vaker storingen zijn.
    Dacht dat ik misschien nog wat kon betekenen, maar zat gelukkig buiten.

  2. Kijk ik zou graag op dat bankje tussen de bomen gaan zitten en even lezen, maar dat is dus ook op de muur geschilderd. Het is inderdaad een multifunctioneel plekje geworden. Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.