Op de step, op de step, ik ben zo blij dat ik hem heb
Op de step, op de step, ik ben zo blij dat ik hem heb

Op de step, op de step, ik ben zo blij dat ik hem heb

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Gisteren hebben we alvast de verjaardag van onze kleidochter gevierd, samen met de verjaardag van mijn zoon. Het zit zo dicht bij elkaar en we zijn afhankelijk van de diensten van mijn dochter. Van opa en oma kreeg ze een nieuwe step. Ze was er zo blij mee dat ze hem niet meer los wilde laten. Zelfs de lego die ze van mijn zoon kreeg moest even wijken. Zes jaar is ze volgende week, waar blijft de tijd…
En als er een feestje is viert Kaatje poes natuurlijk ook mee. Ze speelt met alles wat er achteloos over de vloer gegooid wordt. Maar alleen als ze binnen is. Buiten ving ze op twee dagen tijd, twee piepkleine muisjes op het terras.
*Op de step, op de step, ik ben zo blij dat ik hem heb is een liedje van Wim Sonneveld

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

23 reacties

 1. logbankje

  Jeslynn, denkt ook die pak je men niet meer af, een mooie step.
  Hé kleine meid op je kinderfiets is de volgende stap.
  Poes Kaatje houdt wel van een ritsel feestje.
  Als er een feestje is moet je inderdaad niet zeuren of calorieën. Hans

 2. Goede morgen Sjoerd, allebei gefeliciteerd met de verjaardagen ze heeft een mooie step gekregen zeg, even controleren of er genoeg pleisters in huis zijn . Al heeft ze die hopelijk niet nodig beter voorbereid zijn op valpartijen.

 3. ha Sjoerd,

  een step!
  Wat een mooi kado. Ik snap het dat ze hem niet meer los wil laten
  (Roosje kreeg op haar 6de nieuwe schoenen, die ze naast haar kussen legde… vóór het dragen natuurlijk!)

  Lief die gekke kat! heerlijk …

  Enne… gefeliciteerd met je mooie kleindochter!

  groetjesvan Marlou

 4. ook ne dikke proficiat aan de jarigen
  zo’n step is natuurlijk leuk, maar ik persoonlijk zie dit heel veel langs de straat hier voorbijkomen, en ik vind het spijtig dat ze te weinig bewegen of wandelen of fietsen, dus …..maar natuurlijk wil ik dat ook wel eens proberen, als tussendoortje
  .Een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.