Foto’s maken op de Heksenberg
Foto’s maken op de Heksenberg

Foto’s maken op de Heksenberg

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Afgelopen weekend was ik op de Heksenberg waar een Workshop “Fotograferen met je smartphone” gegeven werd voor mensen die meedoen aan de werkgroep “Iedereen voor Elkaar, Heksenberg”. De workshop werd gegeven door fotograaf Michèl Kosmann(Isografix.nl). Ik ben daar aanwezig om foto’s te maken voor De positieve stad, de organisator van deze bijeenkomsten. De bedoeling is dat we de wijk gaan inspireren met foto’s en gedichten die een goed beeld vormen over deze wijk in Heerlen. Op deze foto’s staan mensen, die laat ik dus, in verband met de privacy, niet zien. Een grote groep mensen met allemaal balkjes voor de ogen gaat het ook niet worden… Het was gezellig, ook buiten met fotograferen. Mijn foto is van het gebouw van waaruit alles plaatsvond…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

 1. Ria van Felius

  Ik vind foto’s maken met de telefoon heel onhandig, dat komt vast ook omdat ik het te weinig doe. Ik pak automatisch eerst naar mijn fototoestel. Deze is goed gelukt hoor, komt ook omdat ze zo stil zit natuurlijk 😉

 2. ha Sjoerd,

  ik geloof je graag hoor… je hoeft de mensen niet te laten zien.
  En al die balkjes…dat maakt de foto’s er niet leuker op.

  Deze foto is in ieder geval geslaagd!

  Groetjes!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.