Boosteren…
Boosteren…

Boosteren…

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

We hebben woensdag ons prikje nummer 4 gehaald, fluitje van een cent, niet eens gevoeld dat het werd gezet. maar in de loop va de avond vond ik het frisjes in de kamer en ben ik me een vest gaan aandoen. Alleen hielp dat niet, later in bed lag ik te rillen van de kou, terwijl het niet koud was. Gelukkig ben ik na verloop van tijd toch in slaap gevallen. Bij het wakker worden was de kou voorbij, maar deed iedere spier in mijn lijf pijn en ik kwam met moeite mijn bed uit. Ofwel gisteren werd het een op.de.bank.lig dag. Meer dan wat op mijn tablet kijken werd het niet en ik heb de halve dag geslapen. In de loop van de middag werd het wat beter. Vandaag maar even een plakplaatje erbij…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

24 reacties

 1. Frank

  Wij hebben vorige week zondag de 4e prik gehaald, ik had online meteen een afspraak gemaakt toen bekend werd dat 60+ ook een tweede booster mocht krijgen. Ik heb er nauwelijks iets van gemerkt, een avondje wat hangerig, maar vrouwlief heeft een dagje 39 koorts gehad.

 2. logbankje

  Een vervelende reactie op de booster, maar je weet dat die de oorzaak is.
  corona duikt nog steeds op, dan liever een booster.

  Ot. Een oude man in de maling nemen, ze durven wel.
  Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Frank103

  Ik heb er nu een weekje corona op zitten, misschien wel dankzij de 3 prikken die ik heb gehad viel het erg mee, van een aantal mensen die geen prikken hebben gehaald heb ik gehoord dat ze van omikron ook erg ziek zijn geworden. Misschien is die booster niet fijn, corona is nog veel vervelender. Ik ga ook voor een volgende booster.

 4. Goede morgen Sjoerd, ik heb vorige week nummer vier gehad, maar ik heb gelukkig van geen van die prikken last gekregen, alleen een stijve bovenarm bij de arm waar in geprikt was. Gelukkig ben je weer helemaal opgeknapt en niet meer beroerd. Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.