Het groent
Het groent

Het groent

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Net nu alles buiten lekker begint te groenen, is het weer er niet naar om echt lekker buiten te zijn. Het liefst zou ik buiten in het zonnetje door de velden struinen, maar dan moet het voor mij mooi weer zijn. Ik ben een echte mooi weer wandelaar. Ik heb genoeg te doen, vervelen doe ik me echt niet, maar naar buiten ga ik voor rust en ontspanning, en voor het maken van foto’s. In het weekend ben ik ook weer druk bezig geweest met foto’s, maar dat is meer in een ander kader. De processen vastleggen waarmee we mensen in achterstandswijken helpen met projecten om uit de sleur hiervan te geraken. Ofwel foto’s op die mijn blog niet zullen verschijnen, maar in het licht van de positieve stad, wel gebruikt worden.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 reacties

  1. logbankje

    Een positieve stad is wel fijn en belangrijk om samen te leven.
    Het is even afzien om buiten te wandelen, het nodigt mij ook niet echt uit, net als Flip.
    Het groent vind ik wel heel creatief gevonden. Hans

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.