Parkstad Murals: Een container in Merkelbeek
Parkstad Murals: Een container in Merkelbeek

Parkstad Murals: Een container in Merkelbeek

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Deze mural kwam ik tegen bij bouwwerkzaamheden in het centrum van oud Merkelbeek. Dat er gebouwd word kun je wel zien, ik krijg de mural niet in zijn geheel op de foto, Wel in het oog springt het stukje tekst. Daarmee is de mural meteen weer helemaal actueel. Waarschijnlijk is het er later opgespoten. Alweer niet moeders mooiste, maar dat hoeft in dit geval ook niet

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, ik geloof dat het nog nooit zo geweest is dat er over de hele wereld vrede heerste, ja misschien voor de mensen er waren. Ik hoop dat de vrede snel zal komen, want in een oorlog vallen altijd onschuldige slachtoffers en de aanstichters komen er heel vaak wel mee weg.
    Ik wens je toch een fijne vredige woensdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.