Een trafohuisje in Hierden
Een trafohuisje in Hierden

Een trafohuisje in Hierden

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Het trafohuisje in staat in het prachtige Hierden. Een kleine dorpje in de gemeente Harderwijk. Het heeft enkele bekende Nederlanders als inwoner gehad. Koos Alberts, Jan Bos, Theo Bos. Marjan Timmer en Henk Timmer wonen er zelfs nog. Nee, dit heb ik niet zelf verzonnen, maar het was de tekst die Di Mario van het weblog Di Mario.info bij de foto’s stuurde. Het huisje ligt aan de Zuiderzeestraatweg in Hierden (gemeente Harderwijk) en ligt daar mooi ingesloten. Hierden is een agrarisch dorp met een eigen karakter vanwege de vele Noord-Veluwse boerderijen en daar sluit dit trafohuisje zich bij aan.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 Comments

  1. logbankje

    Hierden ligt naast Frankrijk, een landelijke omgeving.
    Een mooi trafohuisje met eigen toegangsweg. Hans

    @ Flip is er wel stressig onder en dat voor een hulphond. LOL

  2. Wat een mooitje is dit. Inderdaad, zo passend bij de omgeving. Even over de gekleurde huisjes bij mij gisteren. Ik denk dat je gelijk hebt en ik vind het goed stom dat ik het helemaal gemist heb. Terwijl ik er toch vaak genoeg wel op let.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.