Murals Parkstad: Jachttafereel in Merkelbeek
Murals Parkstad: Jachttafereel in Merkelbeek

Murals Parkstad: Jachttafereel in Merkelbeek

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Als je af en toe een ergens anders wandelt kom je ook andere dingen tegen. Ik liep vanuit Schinveld naar Merkelbeek en trof bij binnenkomst van Oud Merkelbeek, tegenover de Clemenskerk tegen dit huis aan. Mooi is het natuurlijk niet, en ook moeilijk te te herkennen, maar wel al heel oud. Volgens mij is het een jager met een geweer in zijn hand en een jachthond naast hem. Ik ben er niet echt thuis, maar dacht dat dit vroeger een dorpscafé was.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. logbankje

    Een prachtige foto, met verhaal.
    De meeste mensen zien een bouwval staan, maar ik zie een stukje historie wat me nieuwsgierig maakt.
    Ik zou ook wel binnen willen kijken. Hans

    @ Murals lopen ook niet hard weg. LOL

  2. Goede morgen Sjoerd, het is maar moeilijk om te zien wat het precies voorstelt. De hond en de man zie ik wel, maar verder is het erg vaag, misschien een brug over water maar dat kan ook iets anders voorstellen. Fijne woensdag gewent.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.