Alfa uit Thull
Alfa uit Thull

Alfa uit Thull

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

En dan wandel je ergens in Zuid-Limburg kom je onderweg een nieuw bierviltje tegen, met de bijgaande leesbare tekst op de foto. Ik heb het bierviltje opgepakt en in de dichts bij zijnde prullenbak. Het was nog te vroeg voor bier. Maar dan kom je thuis en kijkt de foto nog eens na en dan komt het idee van zo’n biertje gaat er best wel in, zeker al het warm is geweest. En dan is het helaas… Geen drup in huis
ALFA EDEL PILS
Gekroond tot beste pils ter wereld! Alfa Edel Pils overtreft de standaard van pils in smaak en kwaliteit. Het heeft een volle, fris-fruitige en eigenzinnige smaak door onder meer gebruik te maken van ons eigen Meens stamgist voor het gistproces. Ieder gist heeft zijn unieke karakteristiek en is van grote invloed op de smaak.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

 1. Frank-103

  Ik dacht dat Alfa bier een b merk was van een bekende brouwer, en met een schrijver met veel fantasie wordt er dan een kleurrijke geschiedenis bedacht. Net zoiets als Bertolli.

 2. logbankje

  Echt een bierviltje om op te pakken en te lezen.
  Het is een duidelijk doel van Alfa bier, nog niet eens zo bezopen.
  Echt iets voor op de dag dat je denkt, doe maar rustig aan. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Goede morgen Sjoerd, ik had nog nooit van dat merk gehoord, maar ja ik ben ook geen bierkenner. Hoogstens in de zomer als het erg warm is drink ik wel eens een ‘witje’ Voor vandaag wens ik je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.