Murals – Stein-Elsloo (4)
Murals – Stein-Elsloo (4)

Murals – Stein-Elsloo (4)

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Nu de winter voorbij is, werkt kunstenaar Roy Wagemans van studio Krisskrass aan de voltooing van de drie viaducten in Stein. Twee zijn er inmiddels al bijna af en aan de derde is hij momenteel aan het werk. Maar oh wat worden ze mooi. Ik word er gewoon stil van als ik zie wat het resultaat is. Vandaag twee foto’s van het tweede viaduct. De vogel is hier al eens voorbij gevlogen, maar toen was hij nog niet af. Zodra Roy klaar is met zijn werkzaamheden maak ik eens een volledige reportage hierover. Zelf denkt de kunstenaar dat hij nog drie of vier weken mooi weer nodig te heeft. Vandaag geen koningsdag hier, buiten dat ik er niets mee heb, hebben we vandaag andere dingen op het programma staan.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Frank-103

    Zolang koningsdag me een vrije dag oplevert ben ik heel koningsgezind! Ik heb vanmorgen een oranje tompouce opgegeten en ben over de vrijmarkt gewandeld, nu zit ik in de zon te genieten van het mooie weer.
    Bij het gedoe in Maastricht met de koninklijke familie ging het ook over muurschilderingen, twee kunstenaars mochten WA er iets over vertellen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.