Murals Parkstad – Heerlen Carbon6
Murals Parkstad – Heerlen Carbon6

Murals Parkstad – Heerlen Carbon6

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Gisteren had ik een vergadering bij De Positieve Stad in Heerlen. Daar onder een van de kantoren kwam ik buiten deze mural tegen. Je kunt het niet echt goed zien, maar deze is gemaakt door Digital Does op Op basis van verschillende Layers van cement. Carbon6, van industrieel gebied tot kantorencomplex en inmiddels een plek waar ondernemers, kunstenaars, creatieve bedrijven en inspirerende mensen dagelijks het pand betreden. De geschiedenis van Carbon6 is rijk en daarmee ook erg waardevol. In dit complex waren voorheen de kantoren voor het Centraal Bureau voor Statistiek gevestigd. Het ligt op de voormalige terreinen van de Oranje Nassau mijnen

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.