Lego
Lego

Lego

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Het was toch te warm om hard te werken dus ben ik maar aan de slag gegaan met een van de dozen die ik gekregen heb voor mijn verjaardag. Eigenlijk ook te warm om aan de zijkant mijn PC te zitten en naar het beeldscherm te turen. Maar toch, voor vandaag een klein raadseltje, wie weet wat de stad wordt waaraan ik ben begonnen. Morgen laat ik het zien… Heb ik meteen extra blog zonder er over na hoeven denken.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

24 Comments

  1. logbankje

    Ik vermoede eerst ook Berlijn, voorgrond de Brandenburger Tor en daar achter de Reichstag.
    Maar na verder zoeken kom ik toch op Parijs uit. Hans

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.