Paris s’éveille
Paris s’éveille

Paris s’éveille

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Natuurlijk was de oplossing van de vraag van gisteren Parijs, met de Arc de Triomphe, De champs-Elyséees, de Tour de Montparnasse, het Grand Palais, La Tour Eiffel en het Musée du Louvre. De titel is overigens van een song van Jacques Dutronc – II Est Cinq Heures Paris s’eveille uit april 1968. (https://www.youtube.com/watch?v=FyNng8st5kU). Het bouwwerk in Lego heb ik op mijn gemak in een uurtje of 10 geklaard. Het kan sneller uiteraard, maar dan moet ik tussendoor de koffie en de linzestukjes laten staan.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

22 reacties

  1. Rietepietz

    Grappig, ik wist helemaal niet dat ze dat soort dingen óók hebben. Ik vind het wél vreemd dat men sets voor volwassenen maakt maar dat je als volwassene niét de vestiging Legoland in Scheveningen mag bezoeken. Vanaf 18 jaar mag heb alléén toegang wanneer je een kind bij je hebt.

  2. Ria van Felius

    En nu breek je het weer af? Het lijkt me toch ook zoiets als een legpuzzel, die bewaar je ook niet gelegd en al. Zo kun je ze over een tijdje nog eens maken, of is dat niet de bedoeling?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.