Een mural in Amersfoort
Een mural in Amersfoort

Een mural in Amersfoort

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Murals zijn er natuurlijk niet alleen in Heerlen. Di Mario van het weblog Di Mario.info kwam deze tegen en dacht hé die moet ik hebben, daar heb ik een mannetje voor. Het is op het pand van Atelier Zuid aangebracht. De kunstwerkplaats voor beeldende kunst, workshops en cursussen. Op de Leusderweg in Amersfoort.

Aanstaande zaterdag ga ik zelf onder deskundige begeleiding van een van de beste kunstenaars op dat gebied, DazeTwo (Wesley van Heugten) hier in Heerlen aan de slag met een workshop Graffiti. Ook de workshop Glas krijgt een vervolg. Overigens haalden enkele mensen het beoogde onderwerp eruit. Een bokkenrijder.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. logbankje

    Een mural in Amersfoort, Di Mario blijft verbazen.
    Een mooie mural, ik kom daar niet vaak. Hans

    @ De warmtepomp is in combinatie met de zonnepanelen is zeker een aanwinst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.