Eventjes
Eventjes

Eventjes

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Ik heb gisteren maar even een paar plankjes op de muur in de hal onder gemonteerd. Daar moeten wat gebouwde LEGO objecten op komen te staan. Wat er nu op staat moest ik even kwijt. Soms heb ik het idee dat ik vroeger ergens wat gemist heb en beter bouwvakker of timmerman had kunnen worden dan procestechniek gaan studeren, gelukkig kon ik later overstappen naar de ICT, maar werken met mijn handen doe ik echt graag. Jammer dat mijn benen het daar niet meer mee eens zijn.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 reacties

 1. Nu kun je hout bewerken en metselen als hobby doen.
  De treinen hangen netjes aan de muur. Hans

  @ Jan en Truus, zijn de baasjes van Linda.
  Kwamen in het begin vaak in beeld, maar zijn gevlucht voor de belasting.

 2. Frank-103

  Mooie Lego treinen heb je al verzameld, je krokodil past daar ook mooi bij! Van diverse NS locomotieven en treinen zijn Lego bouwdozen te krijgen, zoals bijvoorbeeld van de NS 1600. Die passen er ook mooi bij!

 3. Goede morgen Sjoerd, zou je niet een mooie glazen kast daar maken, zodat de modellen niet teveel stof verzamelen, of ga je die steeds vervangen door nieuwe dingen die je hebt gemaakt. Dat zou ook kunnen natuurlijk. Ik wens je een fijne woensdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.