Murals Parkstad – Heerlen – De koelmennekes bij Schunck
Murals Parkstad – Heerlen – De koelmennekes bij Schunck

Murals Parkstad – Heerlen – De koelmennekes bij Schunck

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

De Belgische street-art kunstenaar Jaune heeft in Heerlen de mijnroute voorzien van een aantal “Koel Mennekes” die het werk illustreren in de mijnen. Ik had er al een aantal laten zien, maar ik heb er nog meer gevonden. De Stichting Street Art heeft dit op verzoek van de Gemeente Heerlen laten realiseren. Ik vind ze wel grappig, maar ze zijn wel allemaal verdekt opgesteld of op slinkse wijze verborgen voor wie er niet naar op zoek is. Deze vond ik bij Schunck, het museum waar nu een expositie plaatsvindt over Keith Haring. Ze dalen langzaam de grond in en werken hard om het zwarte goud uit de Limburgse grond te halen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.