Kasteel Hoensbroek, mooiste kasteel van Nederland
Kasteel Hoensbroek, mooiste kasteel van Nederland

Kasteel Hoensbroek, mooiste kasteel van Nederland

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

“In december 2021 wonnen we de Vriendenloterij Museumprijs 2021 en nu voegen we hier de benoeming tot allermooiste kasteel van Nederland aan toe. Het is geweldig om te zien hoe trots heel Hoensbroek is en hoe deze benoeming leeft onder onze medewerkers. Zij staan dag in dag uit klaar om het onze bezoekers naar de zin te maken. Ik ben trots op het kasteel en op onze medewerkers”. Aldus Hans Thuis – Directeur Kasteel Hoensbroek.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 Comments

  1. Frank-103

    Het is een mooi kasteel, maar mooiste? Ik vind het Muiderslot en kasteel Ammerzoden ook erg fraai, en dan zijn er vast nog een paar kastelen die ik vergeten ben. Zoals slot Assumburg en Haarzuilens.

  2. hanscke

    Als ik weer eens in het diepe zuiden kom, (variant op het hoge noorden) ga ik proberen mij te herinneren dat er in Hoensbroek een mooi kasteel staat en dat ik dat dan wil zien.

  3. Het is ook een prachtig kasteel, toen mijn man nog leefde zijn we er een keer geweest , dat is wel jaren geleden, maar ik denk dat het nog een kasteel is waar je heel wat moois kunt zien. Voor jou een fijne woensdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.