Waiting for the Sun
Waiting for the Sun

Waiting for the Sun

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Ik weet niet waar het zonnetje naartoe is, maar de regen heeft een aardige dak-lekkage in ons huis veroorzaakt. Nu ben ik dus aan het wachten op even wat droger weer om te kijken wat er precies aan de hand is. En och, ook dat hoort erbij. Dus heb ik de site maar een beetje zomers gemaakt, de kleuren wat aangepast en laat ik The Doors maar eens even los met “Waiting For The Sun”. Niet voor iedereen geschikt, maar sommige “die hards” kunnen dit wel waarderen.

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 reacties

  1. Hier schijnt ondertussen de zon weer stralend en hopelijk valt de schade mee van de lekkage. Het lastige is dat je bij lekkage door regen niet even de kraan uit kunt zetten. Bij mijn lekkage kon ik dat gelukkig wél doen maar evengoed moet er een nogal ingrijpende reparatie aan de pas komen. ;-(

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.