De Multi-eend
De Multi-eend

De Multi-eend

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Hadden we een paar weken terug de blauw eend in de garage, dit groene ding krijgt een status aparte… Het is eigenlijk een MPV eend(Multi Purpose Vehicle). Een uitgebouwde kofferbak te samen met een vouwwagen heb ik nog nooit gezien, zeker als je nagaat dat het max trekgewicht maar 400 kg is (geremd, anders 200 kg).
Ik weet niet waar Di Mario van het blog Di Mario.info deze weer vandaan heeft, maar apart is het zeker. Beslist een Francofiel…, ene die met zijn MPV Eend straks door Franrijk trekt. Ik weet nog wel een adresje daar, ergens in de Ardèche.

 • Merk: Citroën
 • Kenteken: PZ-33-HB
 • soort: sedan
 • Type: 2CV6 special S6
 • Kleur: Groen (rood vlgs RDW)
 • Bouwjaar: 1986
 • Aantal cilinders: 2
 • Vermogen 27 PK
 • Motorinhoud 602 cc
 • Brandstof: Benzine

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

 1. Zo’n gifgroene hebben wij ook een tijdje gehad maar dan zonder dat bakje achterop. Het was een noodoplossing want voor je plezier rijdt je niet in zo’n brik, althans ik niet. Onze zoon heeft er in zijn studententijd nog wel met plezier lang in gereden.

 2. Ik vond altijd dat een eend rood moest zijn. Die van mij was rood. Maar ik vind een groene eend nu ook prachtig. Ik zie ze tegenwoordig best vaak, eenden, die zijn dan gehuurd en doen mijn stad aan. Ik fiets langs de plek waar ze parkeren

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.